startpagina
individuele therapie relatietherapie

coaching

kennismaken
contact
links

Mark, 51 jaar:
Ik had 2 maanden thuis gezeten en voelde me volledig opgebrand. Tijdens het coachtraject kreeg ik inzicht in mijn eigen gedrag en leerde ik mijn grenzen aangeven. Ik weet nu wat mijn kracht is en daardoor sta ik weer sterk in mijn werk. Mijn energie groeit nog dagelijks.


Talenten en kwaliteiten ontwikkelen in je werk

Tijdens coaching werk je aan het vinden van antwoorden op het grensvlak van persoonlijke ontwikkeling en werk. De inhoud van dit traject kan variëren, zoals omgaan met stress en werkdruk, (dreigend) ziekteverzuim, burn-out of het in balans brengen van je persoonlijke en zakelijke leven.

Er zijn verschillende oorzaken waarom je minder goed functioneert op het werk. De aanleiding hiervoor kan in de werksituatie liggen, maar ook in de privé-sfeer. Vaak is er sprake van een combinatie van beiden.

In een serie gesprekken onderzoek je hoe je bent gekomen waar je nu staat. En wat jouw persoonlijke thema's, patronen en valkuilen zijn. Daarnaast wordt zichtbaar wat je unieke kwaliteiten en talenten zijn en je ontdekt nieuwe perspectieven. We kijken wat je tegen houdt en welke overtuigingen daar aan ten grondslag liggen.

Het resultaat is een concreet plan waarmee je werk en privéleven in overeenstemming brengt met de persoon die je bent. Je verbetert daardoor jouw persoonlijk functioneren .