startpagina
individuele therapie relatietherapie

coaching

kennismaken
contact
links

Mirjam, 30 jaar:
"tijdens de gesprekken met John heb ik veel praktische handvaten gekregen om mijzelf te ontwikkelen, zowel op werkgebied als persoonlijk. Ik heb daarnaast veel inzicht gekregen over wie ik ben en wat ik belangrijk vind”.

 

Samen zoeken naar mogelijkheden

Ieder mens wil graag gelukkig zijn met zichzelf en met anderen. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Soms maken de omstandigheden het moeilijk, of zit je jezelf in de weg. Je hebt dan bijvoorbeeld moeite om je emoties te uiten, of je hebt last van angst, verdriet, of onzekerheid.

Als je aan een persoonlijk probleem wilt werken, toe bent aan een nieuwe uitdaging of een verandering, is het de moeite waard om daar wat aan te doen. In dat  geval kun je gebruik maken van deskundige hulp van Trialis Consult. We onderzoeken samen stap voor stap welke mogelijkheden je hebt. Tijdens dit traject ontdek je wat je nodig hebt om een door jouw gewenst doel te bereiken. Hierdoor besef je dat je zelf  aan het roer staat. Je zet  jezelf in beweging en je brengt wat je doet in overeenstemming met de persoon die je bent.

In overleg bepalen we hoe lang een begeleidingstraject duurt. Vaak kan in korte tijd al veel worden bereikt.