Relatietherapeut, psychosociaal therapeut en coach

John Stolvoort is oprichter van Trialis Consult. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring als begeleider van mensen met levensvragen, als psychosociaal therapeut, relatietherapeut, en als coach.

John Stolvoort: “Mijn aanpak is afgestemd op de vragen en de thema’s die voor jou, of jullie belangrijk zijn. Ik werk vanuit een oplossingsgerichte benadering, wat wil zeggen dat ik je stimuleer om je kracht, je positieve eigenschappen en vaardigheden te ontdekken en daarmee de verandering te realiseren die jij wilt.”

Ik gebruik inzichten uit verschillende therapiestromen zoals de psychosociale therapie, systeemtherapie, emotionally Focused Therapy (EFT), de verbindende communicatie, en de oplossingsgerichte therapie, om jou op een effectieve manier te kunnen begeleiden.

John Stolvoort is afgestudeerd als psychosociaal therapeut. Daarna volgde hij een groot aantal opleidingen op het gebied van individuele therapie en relatietherapie. In 2009 kwam hij in aanraking met Emotionally Focused Therapy (EFT). Hij volgde opleidingen in EFT relatietherapie tot op gevorderd niveau.

Erkend

De beroepsvereniging LVPW heeft John Stolvoort erkend als psychosociaal therapeut en relatietherapeut.

relatietherapie Trialis