Relatietherapeut, psychosociaal therapeut, coach en trainer

John Stolvoort is oprichter van Trialis Consult. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring als begeleider van mensen met levensvragen, als psychosociaal therapeut, relatietherapeut, als coach en als trainer. Hij publiceerde tal van artikelen op het gebied van psychologie, therapie, coaching en counseling.

Zijn aanpak is afgestemd op de vragen en de thema’s die voor jou, of jullie belangrijk zijn: “Ik werk vanuit een oplossingsgerichte benadering, wat wil zeggen dat ik je stimuleer om je kracht, je positieve eigenschappen en vaardigheden te ontdekken en daarmee de verandering te realiseren die jij wilt.”

“Ik gebruik hierbij inzichten uit verschillende bewezen therapievormen om jou of jullie op een effectieve manier te kunnen begeleiden. Ik creëer een veilige omgeving, waarbinnen je in staat bent om aan een blijvende verandering te werken. Een proces waarin je belemmeringen kunt loslaten en erkennen wat er is.  Dan kan er een positieve wending in je leven ontstaan”

John Stolvoort is afgestudeerd als psychosociaal therapeut. Daarna volgde hij een groot aantal opleidingen op het gebied van individuele- en relatietherapie. In 2009 kwam hij in aanraking met Emotionally Focused Therapy (EFT). Hij volgde opleidingen in EFT relatietherapie tot op gevorderd niveau.

Erkend

De beroepsvereniging LVPW heeft John Stolvoort erkend als psychosociaal therapeut en relatietherapeut.

relatietherapie Trialis