Veranderingen bereiken

door mogelijkheden te creëren

Personal coaching

Als je aan een persoonlijk probleem wilt werken, toe bent aan een nieuwe uitdaging, of een verandering, kun je gebruik maken van deskundige hulp van Trialis Consult.
In een serie gesprekken onderzoek je welke mogelijkheden je hebt om een door jouw gewenst doel te bereiken. Je krijgt meer inzicht in je patronen en de interactie met je omgeving. Je leert je behoeftes kennen en deze serieus te nemen. Hierdoor wordt een veranderingsproces in gang gezet die leidt tot het verbeteren van jouw persoonlijk functioneren. Het resultaat is een concreet plan waarmee je werk en privéleven in overeenstemming brengt met de persoon die je bent.

Praktisch

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek en dit is bedoeld om de hulpvraag te verkennen. 
Je leert mijn werkwijze kennen en je kunt op die basis besluiten of mijn aanpak iets voor je is.  Daarbij is het belangrijk dat er een wederzijdse ‘klik’ is, zodat jij je veilig voelt om je verhaal, gedachten en emoties met mij te delen.
Het vervolgtraject is afhankelijk van de complexiteit en aard van de vraag die je hebt.
De vervolgafspraken zijn eens per 2 tot 3 weken.  In overleg bepalen we hoe lang een begeleidingstraject duurt.  Vaak kan in korte tijd al veel worden bereikt.